About us

Who are we? 

Since 2000 we've been addicted to Bengals. Our cats are part of our family. The cats live in house with us and grew up in the living room. They are buddies with our dogs and children, they love them as well.

We try breeding bengals to look as wild as possible. Big rosettes and a good contrast are key.

Our number one priority is health and that's why we only breed with completely tested and healthy parents. 


Our cattery is based in the Netherlands. 

Wie zijn wij?

Al sinds het jaar 2000 zijn wij 'verslaafd' aan het ras Bengaal. Al onze katten maken onderdeel uit van ons gezin. Onze katten zitten niet apart, maar lopen bij ons in huis rond. Onze kittens groeien in de huiskamer op en zijn beste maatjes met de kinderen en onze hondjes .

Wij proberen bengalen te fokken, met zo'n wild mogelijk uiterlijk, grote rozetten en een goed contrast en natuurlijk staat gezondheid bij ons voorop. Wij fokken uitsluitend met geteste ouders , al onze katten zijn getest op HCM , PKD , pra-b , PkDef , Fiv , FeLV ,  tevens testen wij periodiek op wormen , TTf en giardia .

Wij zijn in bezit van het vakbekwaamheidsbewijs Houder van honden en katten die volgens het 'besluit houder van honden en katten 'verplicht is gesteld Onze  cattery bevind zich in het Brabantse dorpje Sprundel. Dit ligt tussen Roosendaal en Breda en is circa 30 kilometer van Antwerpen.